Skip to main content Skip to search

Advies

Persoonlijk en betrouwbaar advies.

Financieel en fiscaal advies van een betrouwbare expert is goud waard. Voor u als ondernemer, maar ook voor u als particulier. Alleen als u goed geïnformeerd bent kunt u de juiste keuzes maken. AC Computantis staat naast u als uw raadgever. Zij kennen de wet- en regelgeving op hun duimpje en lastige financiële of fiscale puzzels zijn voor hen de slagroom op de taart.

AC Computantis is scherp, integer, onafhankelijk en oprecht betrokken bij u en uw onderneming. De persoonlijke werkwijze stelt u direct op uw gemak. Met AC Computantis naast u weet u zeker dat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Kortetermijnbesparingen en voordelen op de lange termijn worden samen met u tegen elkaar afgewogen. Zo haalt u eruit wat erin zit! Een prettige gedachte.

De financiële experts die met u meedenken.

Heeft u vragen of problemen op financieel of fiscaal gebied? AC Computantis is uw sparringpartner op het gebied van administratie, boekhouding, accountancy en belastingen. Onafhankelijk, integer en zeer betrokken bij u als klant. Met hun scherpe no-nonsense werkwijze weten zij probleempunten snel op te sporen en adviseren zij u omtrent de creatieve oplossingen die bestaan binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

AC Computantis denkt graag met u mee en neemt de tijd voor u. Rekent u maar op kwaliteit, oprechte aandacht en een uitstekende service. Zijn er juridische problemen? AC Computantis heeft een uitgebreid netwerk van specialisten en schakelt meteen een juridisch expert voor u in. U bent verzekerd van het allerbeste advies.

Financieel advies. Zakelijk en privé.

Zowel voor particulier als zakelijk financieel of fiscaal advies gaat u gewoon naar AC Computantis . Het team van AC Computantis zorgt ervoor dat uw zakelijke en privé-financiën slim worden geregeld zodat ze niet ten koste gaan van elkaar. Uw pensioen? Wat zijn de kosten en risico’s van wel of geen pensioenregeling voor u als ondernemer?

AC Computantis adviseert en regelt het voor u. Een echtscheiding? Dit kan ook fiscaal gezien veel impact hebben. Wat moet er allemaal geregeld worden? Welke rechten hebben u en uw ex-partner eigenlijk? Met dit soort vraagstukken is het belangrijk dat u volledig kunt vertrouwen op het advies van uw accountant. AC Computantis staat naast u en denkt met u mee.

Advies voor de startende ondernemer.

Overweegt u een eigen onderneming op te starten? De onafhankelijkheid van een ZZP’er of ondernemer spreekt veel mensen aan. Maar administratief en fiscaal komt hier wel het een en ander bij kijken. AC Computantis adviseert u graag op het gebied van administratie en belasting, zodat u in een later stadium niet tegen problemen aanloopt, bijvoorbeeld met de Belastingdienst. Niet alleen kunnen zij u helpen een goed ondernemingsplan op te stellen; indien gewenst begeleiden zij u ook bij het opzetten van uw administratie en boekhouding. Uw onderneming wordt goed op de rails gezet.

Van ZZP’er naar kleine zelfstandige.

De stap van kleine zelfstandige naar MKB-ondernemer is groot en niet zonder risico’s. Wat komt hier allemaal bij kijken en… is dit wel de juiste stap voor uw onderneming? AC Computantis maakt een heldere toekomstprognose en kan de kosten en baten van het aannemen van personeel voor u uiteenzetten. Wanneer u personeel aanneemt kan AC Computantis zorgen voor waterdichte contracten en u adviseren als het gaat om salarissen, belastingheffing en onkostenvergoedingen. De salarisadministratie? Laat dit tijdrovende werk gerust over aan AC Computantis . Uw jaarrekening? Wordt keurig voor u opgezet. Uitbreiding of overname? AC Computantis helpt u bij de herstructurering van uw onderneming. Behoefte aan zekerheid en duidelijkheid? AC Computantis bellen!

Ja, ik wil meer weten of direct contact opnemen.